Välkommen till

Hallborgs Måleri AB

Hallborgs Måleri AB har målare med bred kunskap och mångsidig expertis. Vi riktar oss till både privatpersoner och företag i Töreboda

Vi hjälper dig med:
  • Fönstermålning
  • Dörrmålning
  • Trapphusmålning
  • Färgsättning
  • Takmålning
  • Väggmålning
  • Fasadmålning
  • Tapetsering
  • Målning med renovering och nybyggnation
Vi arbetar bland annat inom: Mariestad, Töreboda

Målare Töreboda

Vi är en målerifirma i Töreboda som genomför dem flesta typer av de traditionella målerijobben som finns i branschen. Regelbundet utför vi tapetsering, invändig och utvändig målning samt fönstermålning.

Självklart är vi inte begränsade till dessa kategorier. Som en flexibel målare har vi möjlighet att skräddarsy de flesta av våra tjänster. Om du vill ha något helt unikt är vi fullständigt anpassningsbara efter dina önskemål och visioner.

Professionella målare

Hallborgs Måleri AB förser dig med målare på hög nivå. Vi hjälper dig med dina behov oavsett skala. Du ska känna dig trygg med ditt val av målare när du väljer Hallborgs Måleri, därför lägger vi hög prioritet på en tydlig kommunikation mellan hantverkare och kund. Tillsammans diskuterar vi dina önskemål så att du kan få det resultat du föreställer dig.

Färgsättning

Det kan vara svårt att välja rätt färg ibland. Våra expertmålare är väl uppdaterade på vilka färger som är moderna och vilka färger som passar var. Vi hjälper dig med tips och råd inför ditt färgval när du ska anlita en målare.

Invändig målning

Alla våra målare är noggranna och kvalitetsmedvetna. Det leder till att vi alltid lyckas leverera ett målarjobb i toppkvalitet till våra kunder. Vi lägger stor vikt vid att alltid ligga i framkant inom måleribranschen.

Utvändig målning

Med ett metodiskt arbetssätt genomför vi regelbundet stora såväl som mindre utvändiga målerijobb. Utvändigt måleri kräver utförligt förarbete och god kunskap för att resultatet ska hålla i många år framöver.

Tapetsering

Tapetsering är inte en enkel uppgift att genomföra själv. Tapetsering är ett arbete som kräver kunskap och noggrannhet för att inte luft eller andra fel ska uppstå under tapetseringen. Våra hantverkare utför professionella tapetserarjobb med fokus på hållbarhet.

Kontakta oss

Om Hallborgs Måleri AB

Hallborgs Måleri AB är en målare som alltid ligger i framkant och lägger stora resurser och energi på att utvecklas för att vara konkurrenskraftiga. Företaget drivs av Tommy som under större delen av sitt liv har brunnit för målaryrket.

Trygg partner

För oss är det en självklarhet att du ska känna dig trygg med ditt val av målare. Därför hör det till våra rutiner att du och målaren för en tydlig och öppen kommunikation för att uppnå det resultatet du önskar.